Publicat per

Dibuixar per explicar

En la realització de la PAC 2, m’ha ajudat molt dur a terme els diagrames, per així enfocar i saber el que volia transmetre i expressar des de un primer moment. Després de escoltar la cançó diverses vegades he realitzat el diagrama i m’ha estat de molta utilitat.  

Pel que fa al collage, la realització del diagrama també m’ha ajudat.  

En l’activitat me sentit a gust realitzant-la i crec que ajuda a desenvolupar la creativitat.  

Al dur a terme l’activitat, m’han vingut records de quan feia collage a l’escola, tot i que de forma diferent, però alhora m’ha transmès molts bons records i motivació per fer l’activitat.  

Per a la il·lustració m’he inspirat a través de Alberto Fernández i Elena Ospina, i en el collage a través de Catrin Welz-Stein.

Debat0el Dibuixar per explicar

Deixa un comentari